in English Akadálymentes megjelenítés Instagram Facebook
Közös örökségünk a múzeum!

Online kérdőiv

 2020.06.24 10:11

Tisztelettel kérjük Önt, mint Szolnok kulturális, közösségi életének elkötelezett szereplőjét és formálóját a kulturális koncepció helyzetértékelését segítő online kérdőív kitöltésére, amely kb. 20 percet vesz igénybe. 

 

Tisztelt Szolnoki Polgár!

Nagy tisztelettel hívjuk Önt Szolnok város 2020-2035 időtávra szóló kulturális koncepciójának tervező közösségébe, továbbá a közösségi tervezés keretében zajló munka eseményeire, illetve felkérjük a szakértői helyzetelemzést segítő, a közösségi tervező munkát előkészítő online kérdőív kitöltésére.
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a város polgárságának, civil, egyházi és gazdasági szervezeteinek, intézményeinek partneri együttműködése keretében készíti el a város új kulturális koncepcióját. Az együttműködés a város helyi közösségi fejlesztési stratégiájában (HKFS) megfogalmazott célok elérése érdekében, annak kulcsprojektjeként, a CLLD SzolnOK Helyi Akciócsoport, illetve a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében, a magyar kormány és az Európai Unió Bizottsága támogatása mellett zajlik.

A partnerségi, közösségi tervezési folyamat szereplőinek célja, hogy megalkossák a város hosszú távú kulturális stratégiáját, középtávú koncepcióját, illetve összeállítsák a következő kétéves időszak cselekvési tervét. A tervező munka és annak eredményei Szolnok városának az Európa Kulturális Fővárosa cím elnyerésére indított pályázata előkészítését is szolgálják.
A tervező munka első szakaszában átfogó szakértői helyzetelemzés készül a város kulturális, közösségi életéről, adottságairól. A helyzetelemzés legfontosabb részeként interjúk, fókuszcsoportok és online kérdőív segítségével vonják be a város kulturális, közösségiélete iránt elkötelezett szereplőit, polgárait a projekt vezetői által felkért HROD Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ szakértői.
A szakértői helyzetelemzés eredményeit a közösségi tervező műhelyeken ismertetjük, illetve dolgozzuk fel a tervező közösség tagjaival, melynek körébe Önt is tisztelettel várjuk. Kérjük, amennyiben szívesen részt vesz a közös tervező munkában, illetve rendszeres tájékoztatást szeretne kapni annak eredményeiről, eseményeiről, jelentkezzen az alábbi regisztrációs lapon:
https://tinyurl.com/szolnokipartnerseg

Tisztelettel kérjük Önt, mint Szolnok kulturális, közösségi életének elkötelezett szereplőjét és formálóját a kulturális koncepció helyzetértékelését segítő online kérdőív kitöltésére, amely kb. 20 percet vesz igénybe. 
A kérdőív anonim, nem tartalmaz a válaszadók azonosítására alkalmas személyes adatokra vonatkozó kérdést. A kutatást végző
HROD munkatársai a beérkező adatokat kizárólag a szolnoki kulturális koncepcióval összefüggésben használják fel. Az online kérdőív elérhetősége:
https://tinyurl.com/szolnokikultura2020-35

Köszönjük, hogy értékes válaszaival segíti közös munkánkat!

kerdoiv_nyilvanos_felhivas_20200529.jpg