Ugrás a tartalomhoz Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez a honlapon
Közös örökségünk a múzeum!

Meglepetéssel készülnek a múzeum munkatársai a közelgő ünnepekre

 2020.12.19 12:26

Az adventi időszakban meglepetéssel készült a Damjanich János Múzeum Keresztes Ildikó előadóművésszel a kulturális együttműködés jegyében.

Mivel az idei évben teljesen a virtuális térbe szorult a múzeum külső kommunikációja, és sok zárt ajtók mögött végzett tevékenységet mutattunk be, így a karácsonyi üdvözlőképeslap helyett szerettünk volna egy személyesebb, a múzeum munkatársaival közösen készített videóval készülni a látogatóknak. Hasonlóan a bezárt múzeumokhoz, az idei év sok nehézséget adott zenei előadóknak, színészeknek egyaránt, és erős figyelmet irányított a magyar értékekre, az országban található kulturális gazdagságra, így az elkészült videó a kulturális összefogás erejére kívánja irányítani a figyelmet. Fontos volt, hogy a felkért előadóművész erősen kultúrakedvelő legyen, választásunk ezért esett a több évtizede kimagasló szakmai sikerekkel rendelkező Keresztes Ildikóra

  fotó: Simon Ferenc

A felvételt a Szolnok Televízió munkatársai készítették el a Damjanich János Múzeum számára. A videó december 21-én délután fog a múzeum Facebook oldalára felkerülni.