in English Akadálymentes megjelenítés Instagram Facebook
Közös örökségünk a múzeum!
Alapszabály Programok Pályázatok

 

Kedves Múzeumbarátok!

 

Kedves Múzeumbarátok!

Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Damjanich János Múzeum Baráti Köre valamint a Damjanich János Múzeum 2020. év eleji programjaira.

2020. január 22-én szerdán 16 órakor nyílik a Szlávicstól – Szlávicsig. Idősebb és ifjabb Szlávics László művei a Szolnoki Galériában című kiállítás. A kiállítást megnyitja Csiszár Róbert Péter művészeti író, a kiállítás kurátora és rendezője.
A kiállítás március 22-ig tekinthető meg.

2020. január 28-án kedden 16 óra 30-kor Gazdáné Olosz Ella textilművész kiállítása nyílik a Damjanich János Múzeumban az Időszaki kiállítások termében. A kiállítást megnyitja Pacsika Emília textilművész, közreműködik Puskás Levente szaxofonművész. A kiállítás a Damjanich János Múzeum és az Erdély Barátainak Köre Kulturális Egyesület együttműködésében valósul meg.

2020. február 13-án csütörtökön Károly Nóra helyismereti könyvtáros tart előadást A mi múltunk, a mi topotékánk címmel.
Helyszín: Damjanich János Múzeum.
A Verseghy Ferenc Könyvtár gondozásában működő Topotéka oldal célja, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megye múltja iránt érdeklődők számára térítésmentesen, szakszerűen rendezve tegye hozzáférhetővé a helyismereti dokumentumokat. A felület lehetőséget biztosít arra, hogy egy helyen elérhetők legyenek a közgyűjteményekben és a magánkézben lévő emlékek, amelyek megyénk és helyi közösségeink történetéhez kapcsolódnak.

A rendezvényekre, programokra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Kedves Tagtársak!

Kérjük, akik még nem fizették volna be a tagdíjat, szíveskedjenek személyesen a múzeum titkárságán vagy az alábbi számlaszámra átutalni vagy befizetni:

3A Takarékszövetkezet 69500156-11009821-00000000

 

A rendezvényekre, programokra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Andrási Lászlóné elnök
Kaposvári Gyöngyi alelnök
Hunya Zoltán titkár